субота, 5. новембар 2016.

Прва годишњица Хенд Бренда!

Не могу да верујем да је већ прошло годину дана!

Пре тачно годину дана Хенд Бренд је званично настао, иако се идеја јавила доста раније. Све је почело спонтано и случајно, као хоби уз посао који сам радила.

У почетку су моје производе куповали родбина и пријатељи , а једина прилика да се шира јавност упозна са мојим радом су биле повремене изложбе у Миксеру. Трудила сам се да финансирам свој хоби тако што сам продавала своје производе путем изложби, фејсбука и инстаграма.

Заправо радим прилично добро, али много идеја је још остало да се реализује у години која је пред нама. На крају сам одлучила да будем ја. Само ја! Желим да допрем до људи који уживају у мојим пројектима и да их инспиришем да раде оно у чему истински уживају. 

Прилично сам поносна на своје радове и пресрећна сам када добијем поруке на Фејсбуку или Инстаграму. Мислим да сви рукотворци воле када добију поруке охрабрења јер се понекад осећају усамљено у свом хобију. Такође сам поносна и захвална за сва познанства,сваку сарадњу, свако гостовање у медијима, сваку поручену честитку, кутијицу, сваки лајк на Фејсбуку и сваког пратиоца на инстаграму... Надам се да ће моја дванаестомесечна прича бити инспирација свима вама. Радите напорно и уживајте у послу! 

Све у свему, протекла година је била невероватна и ја не могу да дочекам будућност. 

У сарадњи са Домаћим медењацима које је специјално за ову прилику направила моја сестра припремила сам вам рођенданске поклончиће. Пет мојих честитки и пет медењака (са фотографија испод) биће послато на 5 различитих адреса. Све што треба да урадите је да оставите коментар у наредних 7 дана, а онда ће добитници бити насумично извучени и ја ћу вас контактирати. 

Као и увек, од свег срца, хвала! 

П.С. Сестричина ми је направила прелепу честитку коју можете видети у приложеној фотографији.


3 коментара:

  1. Леп је посао којим се бавите, Јелена. И ја сам радио нешто слично, углавном цртао стрипове и цртеже у детињству и младости а затим сам се бавио и бавим и разним другим уметностима. Срећан рад и све најбоље у животу! :-)

    ОдговориИзбриши